DIENSTEN

DIENSTEN

Vind de geschikte dienst voor elk transport

Als modern transportbedrijf blijven we steeds investeren in innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Zo worden al onze geladen opleggers met 100% groene energie op de juiste temperatuur gehouden. Daarnaast zijn onze koelwagens ook allemaal uitgerust met een tracking systeem. Hiermee kan de temperatuur van de goederen nauwgezet van op afstand gecontroleerd worden en verliezen we minder energie. Voor elk vertrek worden de wagens bovendien gecontroleerd, volgetankt en gewogen op de weegbrug. Zo kunnen we de veiligheid van onze chauffeurs en de vracht van onze klanten garanderen.

Na het transport van je goederen passeren alle wagens eerst onze eigen carwash. Deze carwash is uitgerust met een duurzaam water-recuperatie-systeem om zo weinig mogelijk water te verspillen. Zo houden wij onze vloot zowel vanbinnen als vanbuiten onberispelijk schoon en voldoen we aan de strengste hygiënemaatregelen.

Ontdek hier welke diensten het meest geschikt zijn voor jouw transport.

Heb je vragen over onze diensten?

Ben je op zoek naar een ander soort transport voor je vervoer? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en bepalen zo de meest geschikte dienst voor je transport.

Ben je overtuigd van onze diensten?

Aarzel niet en vraag hier je offerte aan. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

offerte

Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Je ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte.

Menu

AANVRAAG TWEEDEHANDS PRODUCT

BEN JIJ KLAAR VOOR DE JOB VAN JE LEVEN?

Vul onderstaand formulier in en voeg je cv toe om je kandidaat te stellen