OVER ONS

OVER ONS

Trans Europ over de jaren

In 1976 werd TRANS EUROP n.v. opgericht. Al snel wisten we ons op de kaart te zetten als specialist in het vervoer van staalproducten. Enkele jaren later kreeg het management echter in de gaten dat er nood was aan gekoeld transport. We besloten daarom ook om een andere koers te varen en hierop in te zetten. Zo reikten we als bedrijf een oplossing aan voor het transport van bederfbare waren onder geleide temperatuur. Gezien het succes van deze beslissing en de stijgende vraag naar opslagcapaciteit, aarzelden we in de jaren 90 ook niet om een koel- en vries complex te bouwen om zo extra opslag aan te kunnen bieden aan onze klanten. Vandaag de dag zijn we nog steeds specialisten in het geconditioneerd en ambiant vervoer. Daarnaast bieden we ook andere services aan. Zo zorgen we onder andere voor stockage en overslag van verse en diepvries goederen.

Wie zijn wij?

Trans Europ is een transportbedrijf in hartje Limburg, Sint-Truiden, waar een familiale sfeer heerst. Als warme Limburgers staat vertrouwen en respect voor alle betrokken partijen centraal in de organisatie.

Onze specialiteit?

Onze specialiteit is het geconditioneerd (-20° tot +20°) en ambiant vervoer van zowel volle als deelvrachten. Dankzij onze innovatieve Bi-Temp trailers kunnen we je koel- én vriesproducten gelijktijdig vervoeren. Zo maken we transport voor onze klanten makkelijker en minder kostelijk. Daarnaast bieden we ook andere services aan. Zo zorgen we onder andere voor stockage en overslag van verse en diepvries goederen.

De klant staat bovendien altijd centraal. Daarom stellen we onze diensten af op de noden en wensen van elke klant, groot of klein. Elk project wordt gerealiseerd met de beste zorg en een hoge flexibiliteit. Dit is enerzijds te danken aan onze ervaren, opgeleide werknemers, die daarnaast vaak meertalig zijn. Anderzijds door ons efficiënt intern en extern communicatiebeleid. Hierboven investeren we voortdurend in de nieuwste technologieën en geautomatiseerde processen voor ons eigen transportsysteem.

GEOGRAFISCH GEBIED

We zijn actief in heel Europa met een focus op België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland.

 

LIGGING

Trans Europ is gevestigd in Sint-Truiden, centraal gelegen in Belgisch-Limburg. Deze locatie vormt een goede uitvalsbasis naar verschillende transportaders in de omgeving. Bovendien is dit ook een filevrije omgeving waardoor we minder tijd verliezen.

Enkele interessante locaties in de buurt zijn:

  • Luchthaven LGG (Luik, België)
  • Cargo trein station Luik
  • Haven Luik
europese kaart

Onze certificaten

IFS Logistics 

TAPA certificaat

BIO certificaat

Wil je werken voor Trans Europ?

offerte

Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Je ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte.

Menu

AANVRAAG TWEEDEHANDS PRODUCT

BEN JIJ KLAAR VOOR DE JOB VAN JE LEVEN?

Vul onderstaand formulier in en voeg je cv toe om je kandidaat te stellen