DISCLAIMER

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

Website: http://www.trans-europ.be en alle onderliggende pagina’s;
Gebruiker: bezoekers van de website;
De uitgever: Trans Europ NV de bevoegde uitgever van de webpagina;

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Trans Europ NV werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. De uitgever geeft daarom op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

De uitgever biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website. Daarnaast is de uitgever is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt;

De uitgever verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. De uitgever kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website;

De uitgever zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. De uitgever kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.

Tot slot is de gebruiker zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Menu

offerte

Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Je ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte.

AANVRAAG TWEEDEHANDS PRODUCT

BEN JIJ KLAAR VOOR DE JOB VAN JE LEVEN?

Vul onderstaand formulier in en voeg je cv toe om je kandidaat te stellen